2030年には22億人にもなると見込まれるイスラム教徒(ムスリム)。
今後拡大が見込まれるハラール食品・ムスリムフードに対応する原料・素材を幅広くご提供しています。
ロブソンでは、HALAL/ハラール認証を受けた加工原材料を多数取り扱っております。
ロブソンでは、HALAL/ハラール認証を受けた加工原材料を多数取り扱っております。
トレーサビリティを重視した高品質なロブソンの加工原材料~野菜・果物を中心とした多くの製品でHALAL認証を取得しております。
Halalの認証を受けている製品、Halalの趣旨に合致している製品の一例です。
これ以外にも様々な製品で対応が可能です。詳しくは弊社までお問い合わせ下さい。
おいしすぎる リンゴジュース
Oishisugiru (Exquisite) Apple Juice
本製品は空気に触れないように密閉した状態で果実を搾る独自の製法を使っており、酸化防止剤を使用せずに長期保管が可能です。
This product is manufactured under Nitrogen atmosphere (proprietary process) without adding any antioxidant.
本製品は輸出専用です。
日本アジアハラール協会の認証を受けている製品です。
Product
りんごジュース(ストレート)
Apple Juice (Not From Concentrate)
Ingredients
りんご(青森県産)
Apples (grown in Aomori prefecture, Japan)
Origin of the product
日本(青森県製造)
Japan (made in Aomori prefecture)
Packaging
Storage Condition
直射日光や高温の場所を避けて常温で保管してください
Store at room temperature and keep away from direct sunlight and high heat
Shelf Life
製造から12ヶ月
12 months from the production date
おいしすぎる ももジュース
Oishisugiru (Exquisite) Peach Juice
本製品は空気に触れないように密閉した状態で果実を搾る独自の製法を使っており、酸化防止剤を使用せずに長期保管が可能です。
This product is manufactured under Nitrogen atmosphere (proprietary process) without adding any antioxidant.
本製品は輸出専用です。
日本アジアハラール協会の認証を受けている製品です。
Product
ももジュース(加糖・果汁100%)
Peach Juice (Not From Concentrate)
Ingredients
もも(青森県産)、砂糖/酸味料、香料
Peaches(grown in Aomori prefecture, Japan), Sugar, Citric Acid(E330), Flavors
Origin of the product
日本(青森県製造)
Japan (made in Aomori prefecture)
Packaging
Storage Condition
直射日光や高温の場所を避けて常温で保管してください
Store at room temperature and keep away from direct sunlight and high heat
Shelf Life
製造から12ヶ月
12 months from the production date
果実から果汁を搾る工程を全て窒素置換された環境で行っています。空気には酸素が含まれており、この酸素はジュースの褐変や酸化を引き起こします。この技術で酸化防止剤を添加せずにジュースを製品化できるようになりました。
MIPPEI-SHIBORI literary means “extract juice in an enclosed environment”. We are squeezing/extracting juice from fruits and filling juice into bottles in an enclosed room where nitrogen (N2) flushing displaces oxygen (O2). Typically color will turn brown and flavor deteriorate when oxygen (O2) exists so juice requires some antioxidants / food additives to keep its original color and flavor. This unique process ensures that the color and flavor remain fresh without adding antioxidants or additives.
果実から果汁を搾る工程を全て窒素置換された環境で行っています。空気には酸素が含まれており、この酸素はジュースの褐変や酸化を引き起こします。この技術で酸化防止剤を添加せずにジュースを製品化できるようになりました。
MIPPEI-SHIBORI literary means “extract juice in an enclosed environment”. We are squeezing/extracting juice from fruits and filling juice into bottles in an enclosed room where nitrogen (N2) flushing displaces oxygen (O2). Typically color will turn brown and flavor deteriorate when oxygen (O2) exists so juice requires some antioxidants / food additives to keep its original color and flavor. This unique process ensures that the color and flavor remain fresh without adding antioxidants or additives.
お問い合わせありがとうございます。
弊社担当者より3営業日以内にご返信、ご連絡申し上げます。
ロブソン株式会社
<<<世界で培う 日本品質>>>
東京都千代田区二番町4-3
TEL : 03-5214-6230(代)
email : support@robson.co.jp
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